1.SNL U-15> V zadnjem obdobju dobre predstave

NK BRINJE : NK TRIGLAV 2:1
NK BRINJE : NK INTERBLOCK 5:0
NK BRINJE : FC KOPER 3:1

Selekcija nogometašev do 15. leta starosti so v zadnjem obdobju prikazali zelo dobre predstave. Dobili so vse tri tekme zapored in se s tekmo manj držijo na tretjem mestu prvenstvene lestvice.

Tekma proti Interblocku ni bila posebej zahtevna, kakovstna razlika v korist nogometašev Brinja je trenutno enostavno prevelika, da bi gostje lahko nudli resnejši odpor.

Sta pa bili tekmi proti Kopru in kranjskemu Triglavu bistveno zahtevnejši. Oba nasprotnika iz zgornjega dela lestvice, ki si želita povsem na vrh lestvice, sta v zelo izenačenih tekmah morala priznati premoč Brinju.

Kako je tekme videl trener Goran Markovič: "Na zadnjih treh tekmah smo videli solidne predstave naših fantov. Kljub trem zmagam, je v igri preveč nihanj, želimo si biti predvsem bolj mirni, ko stvari ne grejo po naših željah. Poleg lepo število danih zadetkov, smo si na vseh tekmah pripravili lepo število priložnosti. Trenutno smo v zgornji polovici lestvice, kar je naš primarni cilj. Rad bi omenil, da nekateri fantje iz seekcije U15 že pridno nabirajo izkušnje za kadetsko ekipo, kar pomeni da se odpirajo mesta za mlajše igralci, da začutijo igranje na državnem nivoju. Nas pa do konca jesenskega dela čaka še 6 tekem, kjer si želimo prikazati še boljše igre in predvsem z našo igro ustvarjati dober rezultat, čeprav se zavedamo, da je ta pot vse prej kot lahka. Fantom čestitke za dosedajšnje delo, staršem pa zahvala po vso potrebno pomoč oz. spodbudo."

S tremi zaporednimi zmagami so se mladci Brinja povzpeli na 3. mesto prvenstvene lestvice. V nedeljo ob 17:00 sledi gostovanje pri novomeški Krki, nato pa v sredo 24.10. sledi še zaostala tekma z Bravom.