2.SML> Mladinci do 10. prvenstvene zmage

NK SAVA KRANJ : NK BRINJE 1:3 (0:2)
Strelci: Šparovec, Rexhepi, Daliposki

Kljub velikemu razkoraku na prvenstveni lestvici 2.SML zahod tekma v Stražišču pri Kranju še zdaleč ni bila lahka.

Domači nogometaši so bili proti vodilni ekipi lige močno motivirani, pri njihovi igri pa jim je pomagalo še zahtevna travnata površina. Toda mladinci Brinja so si že v prvem polčasu z dobro igro in dvema doseženima zadetkoma postavili odličen temelj za zaključek tekme v drugem polčasu.

V drugi polovici tekme so Grosupeljčani vodstvo povišali na 3:0. Domači so po znižanju rezultata malo pred koncem tekme poizkušali dodatno zapretiti, a je ostalo le pri njihovem častnem zadetku.

Trener Goran Marković po tekmi: "Zahtevna tekma za našo ekipo, saj smo se zavedali da gre za neugodnega nasprotnika, še posebej na domačem igrišču. Kljub težkim razmeram na igrišču, smo prevladovali skozi vso tekmo, še posebno bi rad izpostavil prvih 30 minut, kjer smo bili res dobri. V drugem polčasu smo tekmo kontrolirali vse do zadnjih 5 minut, ko so domači začutili, da imajo možnosti, ko so zadeli iz 11-metrovke. Fantom na koncu čestitke za dobro odigrano tekmo in pozitiven rezultat. Še enkrat bi rad poudaril, da smo vsi ena ekipa, kar velja tudi za fante, ki vstopajo iz klopi, da morajo držati oz. dvigniti nivo igre, ne pa delovati raztreseno, nepovezano, na trenutke divje. Staršem pa zahvala za spodbujanje, čeprav smo bili zopet deležni stvari, ki ne sodijo na igrišča, tako da apeliram še enkrat da moramo vsi skupaj biti bolj mirni, predvsem pa se zavedati, da tako kot mi, tudi vi predstavljate del kluba, ki počasi zaradi naših fantov (iger in rezultatov celotnega kluba) pridobiva veljavo v slovenskem prostoru."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 13:00 v Grosuplje prihaja Dob, ki je tradicionalno neugoden nasprotnik. Obeta se zanimiva tekma, zato vabljeni k podpori domačega moštva.