3.SNL> V derbiju kroga v Grosuplju padlo Zagorje

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ZAGORJE 3 : 1
Jaka Cimerman(30'), Nal Strajnar(55'), Alexander Stožinič(89'); Anže Gorišek(59')

V derbiju kroga med ekipama, ki merita na sam vrh prvenstvene lestvice 3.SNL center, so Grosupeljčani prikazali izvrstno igro in zasluženo na svoj konto vpisali 3 točke. 

Od samega začetka tekme so domači nogometaši narekovali ritem igre in si zelo hitro pripravili nekaj obetavnih akcij za zadetek iz katerih bi lahko zadeli. Na zadetek je bilo potrebno počakati do 30. minute, ko je z lepim strelom za vodstvo zadel Jaka Cimerman. Tudi v zadnji tretjini prvega polčasa so imeli igro popolnoma pod nadzorom domači nogometaši. Gostje so v prvem polčasu ostali brez resne priložnosti za zadetek..

V drugem delu igre se je tekma nadaljevala v podobnem ritmu kot v prvem delu. Po  nekaj obetavnih situacij, so Grosupeljčani v 55. minuti z nekaj hitrimi podajami izigrali obrambo gostov, akcijo pa je učinkovito zaključil Nal Strajnar za domače vodstvo 2:0. Štiri minute pozneje so gostje izkoristili nepozornost domače obrambe in znižali rezultat na 2:1. Prejeti zadetek nogometašev Brinja ni vznemiril. Tudi v nadaljevanju so igrali svojo igro in po hitri akciji je, za svoj prvenec v 3.SNL center, podajo iz desne strani izkoristil podajo Alexander Stožinič, ki je postavil končni rezultat 3:1.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević, Jaka Cimerman, Primož Potočar, Matic Povh, Niko Adamič, Alen Hadžipašić, Nal Strajnar, Denis Boh. Rezerve: Klemen Štrancar, Ervin Smajić, Matevž Fortin, Miran Ivanovski, Alexander Stožinič, Matevž Gabrovšek, Grega Končar.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo 04.11.2018 ob 14:00 sledi gostovanje v Komendi.