U-15 B> Blizu naslovu jesenskega prvaka

NK BRINJE : NK DOMŽALE 0:1
NK VIR : NK BRINJE 0:2
NK BRINJE : NK JEVNICA 5:2
NK KOMENDA : NK BRINJE 0:1

Nogometaši U15, ki tekmujejo v ligi MNZ Ljubljana imajo v tem vikendu praznični tekmovalni premor. Ekipo v glavnem sestavljajo starejši dečki vhodnega letnika, ki se pripravljajo na igranje v prvi državni ligi U-15 zahod v naslednji zahod.

Kako so odigrali nekaj zadnjih prvenstvenih tekem, je komentiral njihov trener Erik Merdanović: "Za nami je sklop štirih prvenstvenih tekem s katerimi smo lahko v rezultatskem smislu lahko zadovoljni. Z vidika nogometnih elementov katerim na treningih posvečamo največ pozornosti, pa bi na momente lahko odigrali tudi veliko bolje, ker so fantje tega sposobni. Vseeno smo na vseh štirih zgoraj naštetih tekmah, pokazali veliko znanja, tehnično taktičnih elementov ter predvsem kombinatorne igre in z malo večjo zbranostjo bi lahko dosegli še kakšen zadetek več. Igralce lahko za prikaz na tekmah lahko pohvalim, kar se tiče treninga pa je tukaj še veliko rezerv, za katere pa ne dvomim, da jih bodo skozi trenažni proces nadgradili."

 

Podrobnosti o tekmovanju na TEJ POVEZAVI.

Do konca jesenskega dela prvenstva v 2.ligi starejših dečkov imajo nogometaši še en krog, grosupeljski nogometaši,  ki trenutno zasedajo 1. mesto na prvenstveni lestvici bodo ob zmagi postali jesenski prvaki.

Prihodnji vikend se bodo doma v zadnji prvenstveni tekmi v letošnjem letu pomerili z Arne Tabor 69.