3.SNL> Jesen končali z remijem v Šenčurju

NK TINEX ŠENČUR : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 1
Klavdij Šmid(37'); Matevž Fortin(83')

Nogometaši Brinja so v Šenčur odhajali z željo po zmagi, vendar so se morali zadovoljiti z delitvijo točk.

V začetku tekme so nogometaši iz Grosuplja prevzeli pobudo, ki pa je hitro zvodenela. Domači so postajali vse nevarnejši in nekajkrat resno ogrozili vrata gostov. V 37. minuti tekme, pa branilska linija Brinja ni uspela izbiti žoge po predložku iz desne strani, kar so domači izkoristili in povedli z 1:0. Ob zaključku polčasa je domači vratar z izjemno parado preprečil Nalu Strajnarju zadetek za izenačenje.

Na sredi igre v drugem polčasu so imeli nogometaši Brinja pobudo v igri na svoji strani, vendar jim nekaj obetavnih akcij ni uspelo pripeljati k uspešnemu zaključku. Slabih deset minut pred koncem tekme je izid na 1:1 izenačil Matevž Fortin. Za kaj več, pa je zmanjkalo časa. Tik pred koncem tekme je bil zaradi storjenega prekrša izključen še branilec Brinja Adnan Hajdarević.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, David Dedić, Alen Hadžipašić, Adnan Hajdarević, Jaka Cimerman, Niko Adamič, Matevž Fortin, Nal Strajnar, Denis Boh, Matic Povh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Ervin Smajić, Primož Potočar, Miran Ivanovski, Klemen Štrancar, Matevž Gabrovšek, Alexander Stožinič.

Več o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z gostovanjem v Šenčurju so grosupljski nogometaši sklenili jesenski del tekmovanja v 3. SNL center, ki so ga zaključili na visokem tretjem mestu, toda z visokim točkovnim zaostankom za vodilnima ekipama lige. Prvenstvo se bo nadaljevalo 16. marca prihodnje leto.