Člani po kazenskih strelih izpadli v polfinalu

ND ILIRIJA 1911 : NK BRINJE GROSUPLJE 4 : 1, 1 : 1 (0:0)
Djermanović Dejan(75'); Rexhepi Florgent(51')

Nogometaši Brinja so s porazom po kazenskih strelih v polfinalu Pokalnega tekmovanja MNZ Ljubljana končali tekmovanje za sezono 2020/2021.

V zanimivi in borbeni tekmi na Dobrovi, kjer je Ilirija gostila svojo domačo tekmo, v prvem polčasu ni bilo zadetkov.

V šesti minuti nadaljevanja igre v drugem polčasu so nogometaši Brinja z zadetkom Florgent Rexhepija pršli v vodstvo. ki je držalo do 75. minute srečanja, ko je izkušeni Dejan Djermanović izid izenačil na 1:1. rezultat se do konca srečanja ni več spreminjal.

O zmagovalcu so odločali kazenski streli, pri čemer pa so bili vsi trije izvajalci Brinja neuspešni. Nogometaši Ilirije so strele izvedli brez napak in s tremi zadetki zmagali s končnim izidom 4:1.

Po tekmi je trener Brinja Sanel Konjević povedal: "Pohvale obema ekipama za res borbeno in kvalitetno predstavo. Fantje so dali svoj zadnji atom moči proti zelo dobri ekipi zato sem zelo ponosen na njihovo predstavo. Pri streljanju enajstmetrovk nam je tokrat žal zmanjkalo sreče. Fokus gre zdaj v začetek prvenstva in nedeljsko tekmo s Svobodo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihajajoči vikend sledi pričetek 3.SNL zahod, v nedeljo bo v grosuplje gostovala Svoboda Ljubljana, čez 14 dni pa se predvidoma prične tudi Pokalno tekmovanje MNZ LJubljana 2020/2021. Vse tekme se zaenkrat igrajo brez prisotnosti gledalcev.