Člani> Visok poraz v drugi pripravljani tekmi

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ROLTEK DOB 1 : 6 (1:2)
Nal Strajnar; Nejc Levec(2x), Denis Petrovič(2x), Žiga Avbelj, Dino Zenkovic

Nogometaši Brinja so odigrali drugo pripravljalno tekmo v pripravah na nadaljevanje prvenstva. V Grosupljem je gostoval Roltek Dob, ki igra v 2.SNL.

Trener Borut Antončič je nogometaše Brinja razdelil v dve ekipi, ki sta odigrali po polčas.

prvem polčasu so Grosupeljčani nadzorovali potek tekme, vendar so prvi zadeli gostje. V 40. minuti je akcijo Brinja z roba kazenskega prostora uspešno zaključil Nal Strajnar. Le dve minuti pozneje je obramba zaradi vrste neodločnih reakcij klonila še drugič in gostje so prvi polčas dobili z 2:1.

V drugem polčasu je bila igra nogometašev Brinja preveč neodgovorna, kar je izkušenejši nasprotnik znal kaznovati. V domači mreži so končale še štiri žoge.

Postava prvi polčas: Nikola Cvijić, Anže Šparovec, David, Dedič, Rok Šporar, Adnan Abdić, Miha Černe, Denis Boh, Matic Povh, Florgent Rexhepi, Nal Strajnar, Kevin Tomšič.
Postava drugi polčas: Nikola Cvijić, Ervin Smajić, Alen Hadžipašić, Klemen Štrancar, Jasmin Dindić, Jaka Cimerman, Emil Daliposki, Primož Potočar, Jakob Hočevar, Alexander Stožinič, Blaž Dobnikar.

Tako kot na prvi tekmi, je tudi tokrat priložnost za dokazovanje dobilo lepo število igralcev mladinske ekipe.

V prvem polčasu so bili na igrišču dominantnejši domači nogometaši, ki so bili konkretnejši in nevarneši, toda žoge niso uspeli spraviti za hrbet gostujočega vratarja. V drugem polčasu je bila igra v obrambi preveč nodgovorna kar je za posledico imelo še štiri žoge v domačo mrežo. V napadu je bilo izpeljanih nekaj lepih akcij, tresla se je tudi vratnica, a so bili napadalci Brinja premalo natančni.

V sredo sledi v Kranju nova tekma proti prvoligašu Triglav Kranj.