Pred nadaljevanjem prvenstva 3.SNL center

Zimski premor je bil za člansko ekipo precej turbolenten, toda zastavljen program priprav na nadaljevanje prvesnstva v 3.SNL center je bil izpeljan v zastavljenem okviru.

Decembra je ekipo zaradi novih izzivov zapustil prvi trener. Vodenje ekipe je prevzel trenerski team pod vodstvom Gorana Markovića. V ekipi je prišlo tudi do nekaterih igralskih sprememb.

Prvenstvo bo grosupeljska ekipa nadaljevala iz 3. pozicije na prvenstveni lestvici, za zastavljen cilj ob koncu sezone, pa bo potrebna uvrstitev v zgornjo polovico lige, saj se ligi Center in Zahod združujeta v novo ustanovljeno 14 člansko ligo Zahod, za katero pa vsi detajli popolnitve še niso znani.

Teden pred nadaljevanjem prvenstva je trener Goran Marković povedal: "Vstopamo v zadnji teden pred prvenstvom, ki ga optimistično pričakujemo. Na zadnji tekmi proti ekipi Šenčurja smo prikazali način igre, ki si ga bomo želeli igrati. Ekipo je pred začetkom priprav zapustil trener Stankovič, tako, da smo bili primorani reševati stvari znotraj svojega trenerskega kadra, ter našli začasno rešitev do konca sezone v trenerskem timu, kjer bo vsak skrbel za svoje področje. Naš cilj je predvsem, da imamo na igrišču rep in glavo, da se zavedamo svojih dobrih in slabih lastnosti, ter da delujemo na in izven igrišča kot ekipa. Ekipa se je glede na jesenski del zelo spremenila, saj je klub zapustilo kar 11 igralcev, kljub temu verjamemo, da imamo mlado ekipo z veliko energije, ki je na igrišču pripravljena predvsem garati in se žrtvovati za ekipo. V tem prestopnem roku se nam je vrnil naš igralec Šporar Rok, ki je prve pol sezone igral za Ljubljansko Svobodo, je pa to tudi edini prihod pred nadaljevanjem prvenstva, saj verjamemo da imamo v svoji nogometni šoli, kar nekaj zanimivih fantov, ki lahko igrajo na članskem nivoju, tako da bodo dobili lepo število priložnosti v prvenstvu. Smo pa odigrali lepo število zanimivih prijateljskih tekem, kjer smo zabeležili solidne rezultate, kar nam še dodatno vliva določeno mero optimizma."

Tekme v pripravljalnem obdobju.

NK Brinje : NK Domžale 0:5
NK Brinje : NK Dob 1:6
NK Brinje : NK Brežice 2:0
NK Brinje : ND Ilirija 1:4
NK Brinje : NK Tabor Sežana 1:0
NK Brinje : NK Rudar Trbovlje 5:0
NK Brinje : NK Zagorje 3:2
NK Brinje : NK Svoboda 2:2
NK Brinje : NK Žiri 4:1
NK Brinje : NK Šenčur 2:0

Vabljeni v soboto 16.03.2019 ob 15:30 na stadion v Športni park Brinje Grosuplje, kjer bo gostoval ljubljanski Arne Tabor 69