1.SML/SKL> Kadeti premagali Dravo Ptuj

U-17> BRINJE GROSUPLJE : DRAVA PTUJ 0 : 1 (0:1)
Blaž Štrekelj(31')

Kadeti so v zaostali tekmi 7. kroga premagali vrstnike Drave Ptuj.

Kadeti, so v primerjavi z večino ostalimi ekipami v zaostanku dveh tekem, ki so bile prestavljene zaradi karantene, zaradi tega imajo v "dobrem" nekaj prvenstvenih točk.

Gostje, ki bi ob zmagi v Grosupljem zadržali vsaj še minimalne možnosti za obstanek med najboljšimi slovenskimi ekipami tudi v prihodnji sezoni, so v Grosupljem morali priznati premoč domačim nogometašem, potem ko je v 31. minuti za vodstvo Brinja zadel Blaž Štrekelj.

V drugem polčasu so kadeti Brinja nadzorovali potek srečanja, si tudi pripravili vsaj dve obetavni priložnosti za zadetek, vendar bili premalo skoncentrirani v zaključkih, da bi bila končna zmaga izdatnejša.

Po zmagi v minulem vikendu proti Olimpiji - tekma je bila odigrana v NNC Brdo, so kadeti z zmago nadaljevali po začrtani poti in z zmago proti Dravi Ptuj navezali prvi dve zmagi v nizu in se približali sredini prvenstvene lestvice 1.slovenske nogometne lige U-17.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Naslednjo nedeljo sledi gostovanje pri Mariboru, kar sicer ne bo pravo gostovanje, ekipi se bosta pomerili v NNC Brdo ob 15. uri.