Serija zmag kadetov končana v Domžalah

DOMŽALE : BRINJE GROSUPLJE 4 : 0

Kadetom po seriji uspešnih tekem, v Domžalah ni šlo po načrtih.

Slaba igra Brinja z veliko napakami je v prvem polčasu omogočila, da so domačini ob polčasu vodili z visokih 4:0. V nadaljevanju igre v drugem polčasu, se je kadetom Brinja uspelo zbrati, vendar se niso uspeli vrniti v rezultatsko igro. Tako so po petih zaporednih uspešnih tekmah brez poraza zabeležili točkovno ničlo.

Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Uvodnih nekaj minut tekme smo začeli dobro, imeli pobudo, zadeli prečko, nato pa smo ob prvi večji napaki 'strmoglavili' in se do konca polčasa več nismo uspeli pobrati. V tem obdobju smo prihajali iz napake v napako in bolj kot za nas, igrali za nasprotnike, ki so podarjeno z pridom izkoriščali. Drugi polčas je bil nato sicer nekoliko boljši, vendar se je ob tako visokem zaostanku težko enakovredno vrniti v tekmo. Časa za razbijanje glave po tako slabi predstavi nimamo veliko, saj nas nova tekma čaka že v sredo, kjer bomo mogli pokazati veliko več kot tokrat."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Danes ob 16. uri nogometaši Brinja Grosuplje v Ivančni Gorici v zaostali tekmi 10. kroga gostijo vrstnike Aluminija iz Kidričevega.