Starejšim dečkom ni uspelo še drugič premagati Kopra

KOPER : BRINJE GROSUPLJE 3 : 1
Stefan Luka Sunjka(5'), Adel Čikotić(50'), Aleksej Šutalo(51'); Nikolaj Lazarević(39')

Starejši dečki U-15 so v prvi tekmi drugega dela prvenstva gostovali v Kopru.

Vrstniki Kopra so bili tokrat rezultatsko uspešnejši od mladih nogometašev Brinja Grosuplje. Nogometaši Brinje Grosuplje so po zgodnjem zaostanku, do konca prvega dela igre uspeli rezultat, z zadetkom Nikolaja Lazarevića, izenačiti.
V nadaljevanju igre so domačini v razmaku minute dvakrat zadeli in povedli s 3:1, kar je bil tudi končni rezultat tekme.

Trener Urban Žohar je po tekmi povedal: "Če pogledam celostno, sem videl veliko pozitivnih stvari. Kontrolirali smo tekmo od prve minute, veliko časa preživeli na nasprotni polovici in se enakovredno zoperstavili nasprotniku. Tudi po številu priložnosti smo bili enakovredni, čeprav smo v zadnji tretjini igrišča preslabo gibali in napadali prostor, da bi lahko bili konkretnejši v zaključku. Kljub hitro prejetemu zadetku, smo se držali osnovnih konceptov. Še vedno nas prevečkrat preseneti hitro podana žoga za našo zadnjo linijo. Po obranjeni enajstmetrovki smo popolnoma prevzeli pobudo, so ustvarili tri dobre priložnosti in pred koncem polčasa, z malce sreče, izenačili. Tudi v drugem polčasu smo začeli zelo konkretno, imeli ponovno tri zelo zrele priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Nato pa smo v dveh minutah prejeli dva zadetka, kjer smo odreagirali preslabo. Na koncu obstaja občutek, da preenostavno prejemamo zadetke, kar pa seveda bomo morali popraviti v zadnjih dveh krogih."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo Grosupeljčani gostujejo pri sosedeh na Kodeljevem.