Brinje v zadnji domači tekmi jesenskega dela prvenstva gosti Ilirijo

Pred nogometaši Brinja Grosuplja sta še dve prvenstveni tekmi pred zimskim premorom.

V nedeljo ob 13:30 bodo odigrali še zadnjo domačo prvenstveno tekmo v 2.slovenski nogometni ligi v letošnjem koledarskem letu. V goste prihaja ambiciozna Ilirija, ki ima v svojih vrstah tudi prvega strelca lige. Prvenstvo se je že prevesilo v drugo polovico, tako da bo to drugi medsebojni obračun v letošnji sezoni. Prva tekma v ljubljani se je končala z 1:1. Grosupeljčani lahko z uspehom postavijo temelj, da še pred odhodom na zimski odmor, zbežijo iz dna prvenstvene lestvice in ujamejo stik z njeno sredino.

Pred tekmo je pomočnik glavenga trenerja Urban Žohar povedal: "Pred nami je zadnja domača tekma v jesenskem delu in pričakujemo eno izmed najboljših ekip v drugi slovenski ligi. Ne glede na kakovost nasprotnika pa vztrajam, da smo na domačem igrišču mi tisti, ki želimo kontrolirati dogajanje na igrišču. Naloge na igrišču so jasna, sedaj je pa na igralcih, da zastavljeno izvedejo. V zadnjem obdobju smo se uspešno priključili, vsekakor pa si ustvarjamo zadostno število priložnosti, zato lahko optimistično vstopimo v jutrišnjo tekmo. V tekmo moramo vstopiti s pravo energijo, verjamem pa da nam bo pri tem pomagal tudi polna tribuna. "

Vabimo vse navijače in simpatizerje kluba, da v nedeljo ob 13:30 pridejo na tribuno v Športni park Brinje Grosuplje in dodatno motivirajo nogometaše za dosego zastavljenega cilja.