Proti Kopru že na pragu zmage, na koncu vendarle neodločeno

Nogometaši Brinja so danes odigrali pripravljalni obračun proti Kopru. Zanimiva tekma, na kateri so se varovanci Gorana Markovića odlično odrezali, se je končala z neodločenim rezultatom.


Za ekipo Brinja je bil to najtežji preizkus v sklopu tega pripravljalnega obdobja. Koprski prvoligaš je le nekoliko premešal ekipo, ampak na srečanju je nastopila večina nogometašev, na katere njihov trener najresneje računa za prvenstvene dvoboje.


V prvem polčasu so bili modro-rumeni enakovreden nasprotnik in ne samo to, zaključili so ga celo z vodstvom. V 34. minuti je Hajdinjak, ki v tem pripravljalnem obdobju zabil že kar nekaj zadetkov, žogo poslal za hrbet domačega vratarja in postavil izid 1:0.


Po premoru sta oba stratega nekoliko premešala svoji ekipi. Koper je prevzel pobudo na igrišču, a manjše prevlade ni uspel realizirati, dokler ni sodnik v 69. minuti pokazal na belo točko. Koprčani so hitro dosojeno enajstmetrovko preko Barišiča izkoristili in izenačili rezultat. Nogometaši Brinja se niso pustili zmesti in že slabih 10 minut kasneje so znova povedli. Tokrat je bil natančen Mahić.


Koper se je v 89. minuti le uspel rešiti poraza, saj je Vešner Tičić premagal vratarja Brinja in postavil končni rezultat 2:2.


Remi s prvoligašem, ki se bori za najvišja mesta na lestvici, je zagotovo odlična vzpodbuda za nogometaše Brinja in dobra popotnica za nadaljevanje priprav.