Modro-rumene čaka gostovanje v Beltincih

Pred modro-rumenimi je oddaljeno gostovanje. Odravljajo se v Beltince, kjer se bodo na tekmi 26. kroga pomerili s petouvrščeno ekipo prvenstva. 

Forma Brinja bi težko bila boljša. Na zadnjih petih tekmah so zabeležili pet zmag ob tem pa niso prejeli niti enega zadetka. V obračun z Beltinci se bodo podali nekoliko oslabljeni, saj Klašnja in Šparovec nimata pravice nastopa. Prvi je na prješnji tekmi prejel rdeči karton, drugi pa je izpolnil kvoto rumenih kazni. Stanje na lestvici razkirva, da so varovanci Gorana Markovića na 8. mestu in za Beltinci zaostajajo za 3 mesta. 

Razlike na lestvici so zelo majhne. Vsaka zmaga lahko pomeni napredovanje navzgor, poraz pa padec po prvenstveni lestvici navzdol. Nogometaši Beltincev imajo tako na 5. mestu le 3 točke več od Brinja. Tokratni nasprotniki Grosupeljčanov so zadnji dve tekmi izgubili, a je potrebno poudariti, da so igrali z ekipama iz samega vrha lestvice. Premagala sta jih Rogaška in Aluminij. Pred tem pa so dvakrat zmagali, in sicer Ilirijo in Krško. 

Glavni trener Brinja je pred tekmo dejal: "Pričakujem dobro tekmo. Beltinci so, podobno kot mi, mlada ekipa, ki ima v spomladanskem delu dobre rezultate. Zadnja dva obračuna sicer so izgubili, ampak daleč od tega, da nas to postavlja v vlogo favoritov. Fantje se zavedajo, da bi se z zmago povzpeli na mesta, kjer nas nihče ni pričakoval pred začetkom sezone. Med tednom smo trdo trenirali, zato smo na tekmo dobro pripravljeni. Ne dvomim, da bodo fantje dali vse od sebe."

Srečanje si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na www.nzs.si