Zmagovalni niz se zaključuje

Skorajda sanjskega niza petih zaporednih zmag brez prejetega zadetka je konec. Nogometaši Brinja so v Beltincih izgubili z rezultatom 2:0.

Začetek srečanja je povsem pripadel domačim. V 13. minuti je do strela z roba kazenskega prostora prišel Pihler in uspel premagati vratarja Šugića. Modro-rumeni se po prejetem zadetku niso še uspeli zbrati, ko so nogometaši Beltincev ponovno udarili. Po hitrem protinapadu je Ščernjavič natančno meril v oddaljeni kot vrat in domači so povedli z 2:0. Varovanci Gorana Markovića so po začetnem šoku le strnili svoje vrste in vzpostavili ravnovesje moči na igrišču. Začeli so bolje nadzorovati ritem igre, a ekipi sta na odmor odšli ob vodstvu Beltincev z dvema zadetkoma prednosti.

V drugem polčasu je moštvo Brinja stopilo višje na nasprotnikovo polovico in začelo z bolj napadalno igro. Videla se je želja po zadetku, vendar so se domači dobro branili in poskušali s protinapadi priti do tretjega gola. Kljub borbeni predstavi modro-rumeni niso bili dovolj konkretni v napadu. Žoga ni hotela v mrežo in srečanje se je končalo z zmago Beltincev z rezultatom 2:0.

Naslednji obračun Brinje čaka v nedeljo, 30. aprila, ob 17.00. Na domačem stadionu se bodo pomerili proti Dekanom.

NK Beltinci 2:0 NK Brinje Grosuplje

Strelci: Pihler (13'), Ščernjavič (16')

Beltinci: Zver, Ptiček, Štrakl, Pihler, Kosi, Grobelnik, Ščernjavič, Sočič, Žaler, Rantaša, Čakš.

Klop: Praprotnik, Rec, Emruli, Morec, Kokol, Hari, Kralj, Brown, Kaučič

Brinje: Šugić, Brkić, Piskule, Kepic, Mahić, Klančnik, Ristić, Matko, Šporar, Pušnik, Boh.

Klop: Trobec, Abdič, Hojč, Kovač, Kene, Hajdinjak.