Starejši dečki U-15 z odlično igro premagali Olimpijo

Starejši dećki U-15 v 1.ligi zahod odlično finiširajo proti koncu prvenstva.

Tokrat so z gostovanjem pri Olimpiji na zbir dodali 14. prvenstveno zmago v neposrednem boju za 3. mesto na prvenstveni lestvici. Nogometaši Brinja so bili s pogumno in odločno igro vseskozi boljši nasprotnik. V mreži Olimpije so že v prem polčasu končale 3 žoge. V samem zaključku tekme so domači uspeli doseči častni zadetek.

OLIMPIJA LJUBLJANA : BRINJE GROSUPLJE 1 : 3
Štefana Brankovskega(80'); Maj Košir(5'), Eso Hankušić(15'), Vid Kenk(22')

Pomočnik glavega trenerja, Nikola Cvijić je po tekmi povedal: "Kapo dol! Besedna zveza, s katero bi pohvalil naše fante za to zmago. Igrali smo proti zelo dobrem nasprotniku, z veliko induvidualne kvalitete. S pravim pristopom, od ogrevanja naprej, smo skozi tekmo prikazali super vsebine. Odlicen prvi polčas, v katerem smo dali 3 zadetke, je tehtnico preneslo na našo stran. Veliko bolj kot zmaga, me veseli igra, katero smo prikazali na igrišču. Na koncu koncev, tudi taktična priprava in navodila za tekmo, pridejo v drugi plan, ko fantje pristopijo na tekmi s tako željo, energijo, pogumom in agresijo. Malce pokvari okus, zgolj prejeti gol v zadnji minuti, saj smo čez celo sezono uspeli ohraniti prazno mrežo zgolj 3x. V četrtek sledi še zadnja prvenstvena tekma proti še enem prvoligašu iz Ljubljane, na kateri bomo poskusili nagraditi dobro igro iz prejšne tekme, in uspešno zaključiti sezono."

Starejši dečki bodo v zadnjem prvenstvenem krogu v četrtek doma v še enem neposrednem dvoboju za 3. mesto na prvenstveni lestvici doma gostili Bravo iz Ljubljane. Tekma se bo v Športnem parku Brinje pričela ob 19. uri.