Mladinci do zanesljive zmage proti Bravu Mastercard

Minulo sredo so mladinci v Ljubljani dokončali tekmo EON NEXTGEN LIGE, ki jo je 28. avgusta v 42. minuti prekinil močan naliv.

Ob prkinitvi je bil rezultat 0:0. Nadaljevanje 48.ih minut tekme je bilo odlično. Hiter zadetek Nika Zrneca, še v prvem polčasu, je omogočil, da je bilo nadaljevanje viliko lažje. V drugem polčasu sta zadetke dodala še Aljaž Zalaznik in še enega Nik Zrnec. Domačini so uspeli tik pred koncem tekme doseči častni zadetek.

BRAVO MASTERCARD : BRINJE GROSUPLJE 1:3
Eroll Šabanaj(88'); Nik Zrnec(45', 74'), Aljaž Zalaznik(66')

Po tekmi je trener Urban Žohar povedal: "Vsekakor začetek preostanka tekme, ki je šel popolnoma po naših željah. Pred tekmo smo naredili nekaj taktičnih sprememb. S hitrim zadetkom Zrneca, smo še pred polčasom prevzeli vodstvo. Želja je bila s podobnim tempom nadaljevati tudi v drugem polčasu. Imeli smo kontrolo, prihajali v situacije in bili konkretni v zaključkih, kar olajša vse preostalo na igrišču. Bode v oči prejet zadetek v zadnjih minutah tekme. V defenzivnih nalogah smo bili preveč površni in nasprotniku prelahko omogočali nevarne napade. Moti me tudi, da pri rezultatu 0:3 nismo uspeli obržati posesti in s tem umiriti nasprotnika. V teh segmentih moramo pokazati več angažiranosti. Seveda smo lahko zadovoljni, zavedati pa se, da imamo še prostor za napredek. Čaka nas krajši premor, za tem pa prvenstvena tekma v Novem Mestu."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Naslednjo tekmo igrajo mladinci v Novem mestu v petek 15.septembra.