Goran Marković po tekmi s Triglavom

Nogometaši Brinja so po petih zaporednih zmagah doživeli prvi poraz v sezoni. Pred domačimi gledalci jih je premagal Triglav. Po tekmi s Triglavani je svoje misli strnil trener Brinja, Goran Marković.

Ko si celo tekmo boljši, potem pa prejmeš zadetek v sodnikovem dodatku …

Lahko bi rekli, da je poraz boleč, mogoče pa je celo prišel v pravem trenutku, da se začnemo zavedati, kje smo bili pred sezono in kje smo sedaj. Kar nam je uspelo v prvih petih krogih, je res neverjetno. Fantom ne morem ničesar očitati. Videlo se je, da je bila prisotna želja, ampak brez doseženega zadetka si ne moreš obetati točk.

Kljub terenski prevladi ni bilo veliko priložnosti za zadetek …

Glede na to, da smo imeli veliko terensko premoč, smo si premalo ustvarili. Imeli smo sicer kar nekaj situacij, iz katerih bi lahko nevarno zapretili, ampak nam ni uspelo. Iz tega se bomo nekaj naučili in to poskušali popraviti že v nedeljo proti Biljam.

Kako odreagirati po prvem porazu v sezoni?

Mislim, da so kljub mladosti fantje dovolj zreli, da bodo znali iz tega poraza vzeti čim več pozitivnega in ostalo pustiti za seboj. Seveda so po dobrem začetku apetiti zrasli in je bil ta poraz neke vrste šok, ampak verjamem, da to na fantje ne bo negativno vplivalo.

Prvi odziv nogometašev po porazu?

Takoj po tekmi so imeli fantje v slačilnici kratek sestanek, na katerem so se pogovorili. Kulisa na stadionu je bila res lepa, zato so si zelo želeli navijače nagraditi z zmago. Žal se ni izšlo. Rad bi se zahvalil, vsem, ki so nas prišli podpirat na tekmo proti Triglavu. Ta podpora nam zelo veliko pomeni in upam, da je bomo deležni tudi v prihajajočih tekmah.