V nedeljo se nadaljuje EON NextGen mladinska liga

Konec je zimskega tekmovalnega premora za U-19 mladinsko selekcijo.

Za nogometaši in strokovno ekipo pod vodstvom trenerja Urbana Žoharja je zelo delavno obdobje. Vse je bilo podrejeno inividualnemu napredku nogometašev, z veliko sodelovanja s člansko ekipo, kjer so tudi mladinci dobivali zajetne minute za dokazovanje, predvsem pa nabiranje izkušenj.

Kako se bo vse to odražalo v spomladanskih prvenstvenih tekmah bo možno videti v nedeljo, ko v Grosuplje v okviru 19. kroga mladinske EON NextGen lige gostuje lendavsk Nafta 1903. Pred nogometaši je zelo zahtevna naloga, kljub temu, da pred tekmo ne moroje bežati od vloge favorita srečanja. Razkorak na trenutni prvenstveni lestvici je ogromen, Brinje Grosuplje je uvrščeno kar 11 mest višje, na zbiru pa ima kar 21 točk več kot Nafta 1903. Ekipi sta v povsem različnem položaju, Brinje Grosuplje pogleduje povsem na vrh prvenstvene lestvice, medtem ko Nafto čaka krčevit boj za obstanek med elito.

V jesenskem delu so grosupeljski nogometaši tekmo na gostovanju zanesljivo dobili s 4:1. Kako in ali če so se razmere v zimskem premoru spremenile bomo ugotovili v nedeljo.
Vabljeni v nedeljo ob 14. uri v Športni par Brinje Grosuplje ob igrišče z umetno travo, ko se bo pričela tekma 19. kroga EON NextGen mladinske lige U-19.