Stojaković pred tekmo z vodilnimi Beltinci - Ta izziv nas dodatno motivira

Pred nogometaši Brinja je gostovanje v Beltincih. V nedeljo ob 13.00 se bo začela tekma z vodilnimi na lestvici. Pred srečanjem je svoja pričakovanja razkril napadalec modro-rumenih, Aleks Stojaković.
 
stojakovic2
 
Najprej smo se ozrli na prvo tekmo v spomladanskem delu orvenstva, na kateri je mladi napadalec dosegel dva zadeka: "Proti Taboru smo v zahtevnih pogojih odigrali dobro tekmo. V srečanje smo od prve minute krenili napadalno in odločno, kar se nam je hitro obrestovalo. Čeprav smo v drugem polčasu prejeli zadetek, nas to ni zmedlo, zato smo hitro uspeli postaviti stvari na svoje mesto. Zmaga je bila popolnoma zaslužena. To je dobra popotnica za jutrišnji obračun." 
 
Stojaković ve, da je pred njimi težka tekma, a se že veseli izziva: "Odhajamo na dolgo gostovanje k vodilni ekipi lige. Izziva se niti slučajno ne bojimo, ampak nas to še dodatno motivira, da bomo dali vse od sebe in zabeležili nove tri točke. Seveda ne bo lahko, a sem prepričan, da lahko z dobro igro premagamo vsako ekipo v ligi."
 
Pravi, da so na obračun dobro pripravljeni: "Cel teden smo dobro trenirali in se pripravljali na nasprotnika. Lahko rečem, da smo jih dobro analizirali in imamo postavljen načrt igre. Zavedamo se, da so točkovne razlike med ekipami na lestvici majhne in nas lahko vsake nove tri točke približajo izpolnitvi zastavljenih ciljev."
 
Srečanje si boste lahko v živo ogledali na streamu Nogometne zveze Slovenije.