Točka na gostovanju v Beltincih

Nogometaši Brinja so v nedeljo, 10. marca, odigrali srečanje 20. kroga 2. SNL. V gosteh so proti Beltincem remizirali z 1:1.

Prvi polčas ni ponudil veliko razburjenja. Obe ekipi sta bili precej previdni, zato ni bilo nevarnih priložnosti za zadetek. Nogometaši Brinja so bili več pri žogi in kazali več želje po zadetku, a niso uspeli resneje ogroziti vrat Beltincev, ki so se organizirani branili in poskušali iz protinapadov, ki pa niso bili uspešni. Na odmor sta ekipi zasluženo odšli brez, da bi zatresli mrežo nasprotnika.

Drugi del tekme se ja začel bolj eksplozivno. V tretji minuti nadaljevanja so imeli domači lepo priložnost za zadetek, ko se je njihov napadalec znašel pred vratarjem Brinja, a Zrnec je postregel z izjemno obrambo in preprečil veselje Beltincev. Ko je že kazalo, da bodo domači prevzeli pobudo, so se nogometaši Brinja zbrali in uspeli obrniti potek dogodkov v svojo korist. Uspeli so umiriti začetni nalet Beltincev in v 65. minuti prišli do vodilnega zadetka. Piskule se je spretno znašel v kazenskem prostoru in 'z volejem' premagal domačega vratarja. Domači so odgovorili slabih 10 minut kasneje. Po podaji iz avta se je žoga najprej odbijala v kazenskem prostoru Brinja, nato pa so jo uspeli potisniti v mrežo in rezultat je bil izenačen. Po prejetem zadetku so nogometaši Brinja krenili po zmago. Najlepšo priložnost so imeli v sodnikovem podaljšku, ko je Kene po kotu prišel do strela z neposredne bližine vrat, a je iz zahtevnega položaja žogo poslal prek vrat.

Srečanje se je končalo z rezultatom 1:1.