V soboto doma proti Krki

Pred nogometaši Brinja je nov domači prvenstveni preizkus. V Grosuplje v soboto ob 17.00 prihaja ekipa Krke, ki kljub kvalitetnemu kadru drugem delu sezone nikakor ne najde prave forme. Pred pomembnim obračunom, v katerem bosta obe ekipi lovili prepotrebne točke, smo se pogovarjali s kapetanom Brinja, Lanom Piskuletom. 

20240427180125 IMG 9863

Zaenkrat gre modro-rumenim v drugem delu sezone zelo dobro: "Že tekom pripravljalnega obdobja se je videlo, da bomo v drugem delu sezone nevarni. Zelo dobro smo se pripravili tako fizično kot taktično. Naši rezultati v spomladanskem delu so bili do sedaj dobri, a je bilo vseeno nekaj stvari, ki bi jih morali narediti boljše. Vse do konca sezone bomo poskušali te napake v igri odpravljati in zbirati točke." 
 
Kapetan se pred tekmo s Krko zaveda, da jih čaka zahtevna naloga, saj se gostje želijo odlepiti od mest, ki vodijo v 3. SNL: "Krki letos ne gre vse po načrtih. Tako kot so točkovne razlike majhne na vrhu lestvice so tudi pri dnu, zato lahko vsaka zmaga pomeni napredovanje za nekaj mest navzgor. Imajo kvalitetno ekipo, ki lahko vsakemu nasprotniku povzroči velike probleme. Seveda pa smo pripravili načrt za srečanje in verjamemo v naše kvalitete. Če bo naš pristop pravi, kot je bil na zadnjih nekaj tekmah, verjamem, da bodo tri točke ostale doma."