IGRALNI DAN ŠOLSKIH NOGOMETNIH KROŽKOV

V soboto, 4.2.2017, je v dvorani Brinje potekal igralni dan za učence 1. in 2. razredov osnovnih šol, ki pridno obiskujejo nogometne krožke Nk Brinje-Grosuplje. Veseli nas, da so udeleženci prihajali prav z vseh šol (OŠ Brinje, OŠ Louisa Adamiča, OŠ Žalna, OŠ Št. Jurij, OŠ Lavrica in OŠ Škofljica), kjer v letošnjem letu izvajamo interesno dejavnost.

Mladi nogometaši so se zbrali v dveh različnih terminih. V nekoliko zgodnejših urah so svoje znanje prikazali učenci 1. razredov, ki so se na igriščih podili od 11.30-13.00 ure! Kasneje pa so jih uspešno zamenjali še učenci 2. razredov, ki so svojo priložnost dočakali med 13.15-15.00 uro!

V dvorani smo se sprva preoblekli, odhiteli na igrišče ter se tam dobro ogreli. Nato smo se razdelili v ekipe in vse je bilo pripravljeno, da na treh igriščih dodobra pretresemo žoge in mreže na golih. Fantje so odigrali toliko tekem, da tudi ob pomoči trenerjev niso uspeli prešteti vseh. Še pomembneje pa je bilo, da so se ob tem močno zabavali, spoznavali fante z drugih šol ter navduševali nad znanjem drug drugega.

Ob koncu igralnega dneva smo s fanti ponovili še kako je potrebno zaključiti nogometno tekmo in s »stiskom rok« ter pozdravom navijačem uspešno zaključili nogometni dan.

Staršem se za zaupanje in njihov čas zahvaljujemo tudi vsi trenerji, saj so fantom omogočili, da so današnjo soboto preživeli v družbi svojih (novih) prijateljev in Nk Brinje-Grosuplje!

Čeprav pravijo, da je vsega lepega enkrat konec se trenerji s tem ne strinjamo povsem, zato z veseljem pričakujemo vse zainteresirane, da se nam pridružijo na klubskih treningih pri selekcijah U-8 (letniki 2009)in U-7 (letniki 2010)!