Člani napadajo drugo mesto

V 16. krogu 3.SNL center bo v Grosuplu gostavol drugo uvrščeni Bled Hirter. To bo derbi vrha lestvice saj nogometaši Brinja trenutno zasedaj odlično tretje mesto na prvenstveni lestvici.

Po visoki zmagi v prejšnem krogu, bo nasprotnik veliko zahtevnejši. V zadnjih treh sezonah sta se nasprotnika pomerila pet krat, Blejci so zmagali na zadnjih treh dvobojih, Grosupeljčani na prvih dveh.
Trener Brinja - Grosuplje Goran Stankovič pred tekmo pravi: "Pred nami je drugi krog spomladanskega dela prvenstva. Če pogledamo lestvico, gre za derbi kroga. V tem trenutku nam lestvica ni vodilo, saj se spremembe dogajajo od sobote do sobote. Tudi na to tekmo se pripravljamo enako, kot na vsako drugo.V primerjavi s prejšnjo tekmo, bomo morali biti v obeh fazah taktično bolj zreli. Verjamem pa, da bodo fantje motivirani in bodo na terenu pustili srce. Do konca prvenstva je še daleč, no koncu bomo videli kam kdo sodi."
V soboto ob 17:00 v Grosupljem pričakujemo zanimiv in napet dvoboj. Vabljeni ob grosupeljsko igrišče z umetno travo.(gr)