3.SNL> Na gostovanje k neugodnemu tekmecu

V soboto nogometaši Brinja Grosuplje gostujejo v Stražišču pri Kranju pri Savi Kranj.

To je v tretjeligaški konkurenci eden najneugodnejših tekmecev v tekmovanju v katerem sta se ekipi doslej medsebojno pomerili že 12x. Medsebojni izkupiček je popolnoma izenačen. Vsaka od ekip je zmagala štirikrat, štiri tekme pa so se končale neodločeno. Prav na vseh tekmah je bil dosežen vsaj en zadetek.

Na podlagi dosedanje statistike nas čaka zelo zanimivo in napeto srečanje, kljub temu pa nogometaši Brinja Grosuplje ne bežijo od vloge favorita srečanja. To bo seveda potrebno dokazati na zelenici, za uspeh bo potrebna 100% angažiranost in popolna koncentracija.

Pred srečanjem je trener Goran Marković povedal: "Čaka nas zahteven nasprotnik na zahtevnem igrišču. Tudi ta teden je bila prisotnost in delovna vnema na visokem nivoju. Tudi na tej tekmi si želimo domov prinesti nov komplet točk. Domačini so se na vseh dosedanjih medsebojnih srečanjih pokazali kot neugoden nasprotnik, ki ima kar nekaj individualne kvalitete. Veseli dejstvo, da smo po dolgem času vsi zdravi, razen Klančnika, ki je še vedno odsoten zaradi bolezni, vsi ostali nogometaši konkurirajo za ekipo."

Tekma se bo pričela ob 17. uri, predvidima tudi z našim neposrednim video prenosom na našem YouTube kanalu.

Video prenos: