Ekipi starejših dečkov nadaljujeta prvenstvo

V soboto in nedeljo prvenstvo nadaljujeta tudi obe selekciji starejših dečkov. Zimske priprave so končane. Ekipi sta v danih pogojih maksimalno izkoristili domače igrišče z umetno travo, podrobnosti pa pilili tudi na štiri dnevnih pripravah v hrvaški Istri.


Pred prvenstvom smo se pogovarjali z glavnim trenerjem obeh ekip Goranom Markovičem, ki je povedal: "V soboto pričnemo s prvenstvom v katerem nas čaka zahtevnih 9 tekem. Priprave lahko ocenim s pozitivnmo oceno, saj smo naredili res lepo količino aktivnosti, poleg tega pa velja fante pohvaliti, da je bila prisotnost na treningih res na visokem nivoju. Trenutno ekipa U15 šteje 27 fantov, kateri bodo igrali 1.ligo U15 zahod, ter 2.MNZ Ljubljana. Možnosti prehajanja bo veliko, tako da bodo vsi imeli možnost dokazovanja na najvišjem nivoju, seveda ob predpostavki, da bo njihov angažma na treningu in seveda šoli na nivoju, kot si ga želimo. Ekipa je v zimskem prestopnem roku doživela tri odhode, prihodov ni bilo.
Cilji za nadaljevanje sezone so jasno postavljeni, želimo nadgraditi naš nivo igre glede na jesenski del, ob tem pa biti čimbolj rezultatsko uspešni. Ob tem, pa si želimo postaviti konkretne temelje za naslednjo sezono, saj si želimo biti nanjo čimbolj pripravljeni.
Ob tem velja poudariti, da ekipo čakata še dva močna turnirja (Sarajevo, Budimpešta), tako da bodo fantje imeli veliko motiva za trdo delo v spomladanskem delu sezone.
V tem vikendu naši ekipi gostujeta, U15B v soboto v Beli Krajini, A ekipa pa v nedeljo odhaja v Novo Gorico."

Prvi spomladanski krog bosta ekipi odigrali n agostovanju, že naslednji vikend v Grosuplju gostujeta ljubljanska Olimpija in Domžale.