3.SNL> Strajnar izenačil v sodnikovem podaljšku

NK SAVA KRANJ : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 1
Matic Kopač(15'), Nal Strajnar(92')

Nogometaši Brinja so na gostovanju osvojili točko, potem ko v prvem polčasu igra ni stekla, v drugem pa vztrajali z željo po zadetku do končnega sodnikovega piska.

Precej zaspani prvi polčas ni prinesel posebej razburljive igre. Domači nogometaši so povedeli po navidez nenevarnem strelu iz razdalje, a je žoga s pomočjo terena prevarala vratarja Cvijića. V nadaljevanju so imeli Grosupeljčani jalovo premoč na igrišču. Posest, katerim je manjkal pravi zaključek na gol Save. Prvi del igre se je končal z vodstvom domačih z 1:0

Nadaljevanje v drugem polčasu je bilo bolj dinamično s strani obeh ekip. Tudi v drugem polčasu je bila pobuda na strani Brinja, toda v zaključkih akcij je vedno nekaj zmanjkalo. Bolj je šla tekma proti koncu, bolj so bili domači stisnjeni v svoj kazenski prostor in v drugi minuti sodnikovega dodatka igralnemu času je Nal Strajnar izkoristil svojo priložnost in izid izenačil na 1:1. Za kaj več pa je zmanjkalo časa.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević, Ervin Smajić, Jaka Cimerman, Primož Potočar, Matic Povh, Niko Adamič, Alen Hadžipašić, Denis Boh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Matevž Fortin, Nal Strajnar, David Dedić, Alexander Stožinič, Matevž Gabrovšek, Grega Končar.

Več o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z osvojeno točko so nogometaši Brinja ostali na tretjem mestu prvenstvene lestvice 3.SNL center. Sledi gostovanje v Ljubljani pri Svobodi. Tekma bo v Športnem parku Vič v soboto 20.10.2018 ob 15:30.