1.SNL U-15> Zmaga in poraza

NK KRKA : NK BRINJE GROSUPLJE 4:2 (4:0)
NK BRINJE GROSUPLJE : NK BRAVO PUBLIKUM 0:1 (0:0)
NK BRINJE GROSUPLJE : NK SAVA KRANJ 3:1 (1:1)

Strajši dečki v 1. državni ligi, so v zadnjem obdobju odigrali tri tekme. Dvakrat so bili rezultatsko nesuspešni, enkrat pa so zabeležili zmago.

Na gostovanju v Novem mestu je bil sicer zabeležen nekoliko presenetljiv poraz. V zaostali tekmi, derbiju proti Bravu, so grosupeljski nogometaši odlično odigrali prvi polčas, kjer kljub premoči niso uspeli zadeti. V drugem polčasu je sledila nepotrebna napaka, ki so jo gostje kaznovali. Kljub želji in napadom proti gostujočim vratom, jim zadetka ni uspelo doseči. V tekmi proti Savi Kranj so gostje sicer povedli, vendar je bila kakovostna razlika v domačo korist prevelika in so v nadaljevanju s tremi zadetki zanesljivo zmagali. 

Trener Goran Marković je po tekmah starejših dečkov povedal: "Z A ekipo smo v sedmih dneh odigrali tri tekme. Rezultatsko smo bili neuspešni, ampak z vidika naše igre sem zadovoljen. Razen prvega polčasa v Novem mestu, smo bili živahni, dinamični, nepredvidljivi za kar moram fantom čestitati. Mogoče je v tem trenutku rezultat izostal, ampak bi poudaril, da smo na vseh treh tekmah prikazali veliko število nogometnih elementov, ki jih v selekciji U15 ne vidimo pogosto. Bili smo mirni na žogi, z veliko gibanja brez žoge in si s posestjo ustvarjali situacije za zadetek. Tako da jim še enkrat čestitam. Fantje morajo ostati predvsem mirni in vztrajati pri našem konceptu dela, od njih se veliko zahteva, mogoče v nekem trenutku preveč, ampak verjamem, da se jim bo v prihodnosti to obrestovalo, saj so še v fazi učenja nogometne igre, kar se mi zdi pri tej starosti trenutno najbolj pomembno."

Prihajajoči vikend sledi gostovanje v Novi Gorici, kjer se bo tekma v nedeljo 04.11.2018 pričela ob 11.00 uri.