3.SNL> Poraz proti Šampionu v pripravljalni tekmi

NK ŠAMPION : NK BRINJE  0 : 3 (0:3)

Nogometaši Brinja so se v četrti pripravljalni tekmi pomerili s celjskim članom 3.SNL vzhod.

Tekma, igrala se je na dobro pripravljeni zelenici nogometnega igrišča v Vranskem, v uvodnih 20-ih minutah ni dajala občutka, da se bo končala z visoko zmago "domačinov". Popolna prevlada in priložnosti so pripadle nogometašem Brinja, ki pa niso uspeli zadeti. Sledila je kazen in Šampion je po protinapadu povedel. Igra nogometašev Brinja je pričela izgubljati rep in glavo, kar so Celjani znali izkoristiti in do konca prvega polčasa po prtinapadih še dvakrat zadeli.

V drugem polčasu Brinju ni uspelu spremeniti igre, rezultat se ni več spreminjal, kar je pripeljalo do drugega poraza v pripravljalnih tekmah.

Trener Brinja Sanel Konjević je v izjavi po tekmi na kratko analiziral igro svojih varovancev: "Težko je kaj pozitivnega predvsem pa pametnega povedati po takšni tekmi in porazu s 3:0. Zgrešili smo neverjetno veliko število priložnosti (znova tudi enajstmetrovko) in kljub dominantnemu odprtju tekme nato nerazumljivo začeli podcenjevati nasprotnika in posledično kazati manj truda v igri. Tekmec je to znal dobro izkoristiti in jim lahko samo čestitam ob zasluženi zmagi"