1.SML/SKL> Do štirih točk iz gostovanja pri Bravu

U-19> NK BRAVO : NK BRINJE GROSUPLJE 0:2 (0:1)
Strelci: Kovač, Šabić;

U-17> NK BRAVO : NK BRINJE GROSUPLJE 1:1 (1:0)
Strelci: Zrnec;

Minuli vikend so mladinci in kadeti v 3.krogu 1.SML/SKL gostovali pri ljubljanskem Bravu.

Ekipi sta se odrezali odlično, saj sta iz gostovanja prinesli 4 pomembne prvenstvene točke, kadeti do drugega remija, mladinci do druge zmage.

Po tekmah 3. kroga je trener Borut Antončič povedal: "Za obe ekipi zaključek napornega uvodnega tedna, v katerem je vsaka ekipa odigrala tri tekme, kar se odrazilo tudi v samih tekmah. Po sredinem porazu, so mladinci prikazali veliko več stabilnosti in kontrole, prav tako pa je stekla tudi igra v polju, saj je poleg dveh zadetkov nekaj obetavnih situacij in priložnosti ostalo neizkoriščenih. V zaključku tekme je zaradi utrujenosti padel nivo igre, kljub vsemu pa smo uspešno obranili priigrano prednost in ohranili mrežo nedotaknjeno.
Tudi kadeti, so po smoli v zadnjem krogi, šli v tekmo visoko motivirani in imeli skozi celotno srečanje terensko premoč. Žal se je že v zgodnji fazi tekme ponovno pripetila nepotrebna napaka v fazi branjenja, ko smo praktično podarili zadetek domačinom. Po zadetku se je težišče igre preselilo na nasprotno polovico, kjer smo proti zgoščeni postavitvi nasprotnika težko prihajali do izdelanih zaključkov. V drugem delu, smo sicer prišli do izenačenja, za popolen preobrat pa je enostavno zmanjkalo energije.
Teden, ki je za obema ekipama lahko ocenimo kot delno uspešen, saj bi si glede na potek in prikazano zaslužili več. Prvoligaški led je prebit, tako da z optimizmom gledamo naprej."

Podrobnosti o mladinski tekmi U-19 na TEJ POVEZAVI.
Podrobnosti o kadetski tekmi U-17 na TEJ POVEZAVI.

Po uvodnih krogih si ekipi za doseženo zaslužita vse čestitke. Kot novinki v ligi po tretjem odigranem krogu ekipi na skupni lestvici 1.SML/SKL zasedate zelo dobro 7. mesto v 14 članski ligi.

Po zgoščenem ritmu sobota - sreda - sobota, sledi tekmovalni premor do 9. septembra, ko bodo v Grosupljem gostovale Domžale.