Pokal MNZ> Za polfinale izločili Mengo 28

MENGO 28 : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2 ( 0:0)
Rexhepi Florgent(75'), Šporar Rok(90')

V četrtfinalu članskega Pokala MNZ Ljubljana so nogometaši Brinja izločili četrto ligaša.

Z zmago, ki je bila dosežena nekoliko težje od pričakovanj, so člani Brinja dosegli cilj in se uvrtili med 4 najboljše ekipe v Medobčinski nogometni zvezi Ljubljana.

Prvi polčas se je kljub dovolj priložnostim za naše nogometaše končal brez zadetkov. V drugem delu igre sta zadela Florgent Rexhepi in kapetan Rok Šporar.

Po tekmi je trener Sanel Konjević povedal: "Za današnjo zmago in napredovanje v polfinale pokala smo danes porabili precej več energije kot je bilo načrtovano. V 1 polčasu smo bili enostavno neučinkoviti, kar je dalo krila domači ekipi in tekma bi se lahko zelo hitro obrnila v drugo smer. Danes sta bila z nami mladinca Sabic in Shaini, ki sta pokazala, da se nanju lahko računa tudi v prihodnje."

Priložnost za igro so dobili predvsem nogometaši, ki so v dosedanjem poteku 3.SNL zahod igrali nekoliko minut manj. Prva tako pa sta priložnost dobila dva igralca mladinske selekcije.

Pokalno tekmovanje se bo nadaljevalo spomladi, v nedeljo sledi naslednji krog 3.SNL zahod, v goste prihaja Tinex Šenčur.