U-15>Na Kodeljevem do nove zmage

SLOVAN : BRINJE GROSUPLJE 2 : 5 (1:2)
Mark Tomšič(12'), Rok Aleksander Kadrijevič(33'), Sergej Lazarević(38'), Urh Zelnik(41'), Denis Nikić(65'); Sergej Saveljić(16'), Natan Pajić(67')

Starejši dečki so uspešno nadaljevali prvenstvo v 1.državni ligi zahod.

Kljub visoki zmagi, pa vse ni šlo tako gladko kakor je bilo dogovorjeno pred tekmo. Sploh prvi polčas ni bil na pričakovani ravni.

Trener Erik Marinšek s predstavo svojih varovancev ni bil zadovoljen in je po tekmi povedal: "V tekmo nismo vstopili s pravim pristopom, sej je v začetku izgledalo kot da smo zmago v glavah vpisali že s samim prihodom na igrišče. Posledično smo bili v prvem delu polčasa neprepoznavni in smo na igrišču le s težavo sestavili karkoli konkretnega. Šele po prejetem golu v sredini polčasa smo počasi začeli stvari postavljati na svoje mesto. Nadaljevanje tekme je bilo nekoliko boljše, ponujene priložnosti smo izkoristili in na koncu vknjižili nove tri točke. Kljub "visoki zmagi" s predstavo ne morem biti povsem zadovoljen, saj določeni posamezniki niso bili blizu nivoja, ki se od fantov pričakuje. Prvenstvo je dolgo, derbiji, ki sami po sebi dvignejo motivacijo pa se ne igrajo vsako kolo. Zato je pomembno, da resno pristopimo k vsaki tekmi posebej, saj se v nasprotnem primeru lahko hitro opečemo proti vsakemu nasprotniku v ligi."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Grosupeljski nogometaši na prvenstveni lestvici zasedajo trenutno visoko 4. mesto na prvenstveni lestvici.

Naslednjo soboto bo nova priložnost za dokazovanje, ko v  Grosupljem gostuje ND Gorica.