2.SKL> Kadeti v Šenčurju dvignili samozavest

NK ŠENČUR : NK BRINJE 1 : 2 (0:1)
Strelci: Tibola, Klašnja;

Uvodni krog nadaljevanja pvenstva se je za kadetsko ekipo začel odlično. Sicer težko priigrana zmaga, vendar zaslužena, z igro s pravimi temelji za nadaljevanje prvenstva.

Vsekakor je ekipa na trenutke prikazala zavidljiv nivo igre, kar je dober obet za prihodnje spomladanske tekme.

Trener Borut Antončič: "V uvodnem krogu, spomladanskega dela prvenstva, pričakovano težko gostovanje v Šenčurju. Težko igrišče ni omogočalo igre, tako da s tega stališča nismo videli najbolj kvalitetne nogometne predstave. Kljub vsemu, smo v prvem delu delovali dobro imeli pobudo in si poleg zadetka priigrali kar nekaj situacij iz katerih bi morali iztržiti več. Tudi v drugem delu smo videli podobno sliko, mogoče smo bili premalo konkretni v napadalnih akcijah, kar je nasprotnik kaznoval in izenačil. Po prejetem zadetku, smo zaključek tekme ponovno odigrali v višjem ritmu in ob pritisku uspeli zmagati po zadetku iz kota, čeprav smo ob koncu tekme nedopustno pustili nasprotniku priložnost za izenačenje, ko se je izkazal naš vratar. Ekipa je pokazala določeno kvaliteto, napredek in pravi odnos, saj so tudi fantje s klopi opravičili zaupanje, tako da z optimizmom gledamo proti naslednji tekmi. Čestitke fantom za zmago in zahvala navijačem za podporo."

Že v nedeljo bo na domačem igrišču potrebno potrditi rezultat iz Šenčurja, ko v Grosupljem gostuje Primorje iz Ajdovščine.