Članska ekipa> Predstavljamo poletne okrepitve

Jedro ekipe iz minule sezone je praktično nedotaknjeno, se je pa ekipa številčno in kakovostno okrepila predvsem z mladim potencialom.

Kot najstarejši s 24. leti se je v svoj matični klub vrnil Primož Rozina, ki je minulo sezono odigral v Ivančni Gorici.

Barve mladinske vrste Brinja je v preteklosti uspešno zastopal Andraž Einsiedler, ki se po avanturi v Krškem in Radomljah vrača v Grosuplje.

Pred dvema sezonoma sta za člansko ekipo že igrala Nejc Koler in Marko Vidič, ki se po letu in pol iz Save Kranj vračata v prvo zasedbo Brinja.

Dokončno je prestopil vratar Nikola Cvijič, ki je zadnji dve sezoni v Brinju igral kot posojen igralec Interblocka.

Prvič bodo za Brinje zaigrali Filip Škerl, ki prihaja iz Ilirije, minulo sezono pa je igral za Arne Tabor 69. Matevž Hribar, ki prihaja iz Komende in napadalec Tilen Kralj, ki je minulo sezono kot posojen igralec Brava igral za Ivančno Gorico. Svoje mesto v ekipi, pa si bo poizkušal priboriti tudi Matija Kralj, ki prihaja iz nižjeligaša Interblock.

Ekipi so se priključili tudi igralci, ki so zaključili mladinski staž v mladinski šoli Brinja in so v preteklosti že dobili nekaj priložnosti: Al Mahič, Luka Škerlj, Florgent Rexhepi, Domen Klančnik, Maj Božič in Emil Daliposki.

K članski ekipi pa so priključeni tudi trije aktualni mladinci: Žan Hudin, Anže Šparovec in Damis Šabić.

Jedro ekipe iz minule sezone: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Jan Debeljak, Primož Potočar, Nal Strajnar, Denis Boh, Matic Povh, Jaka Cimerman, Rok Šporar in Kevin Tomšič.

Ekipo je zapustli le vratar Boštjan Štampfel, ki se je po sedmih letih v NK Brinje-Grosuplje preselil v sosednjo Avstrijo.