3.SNL> V Žireh do nove zmage

NK ŽIRI : NK BRINJE GROSUPLJE 1 : 2 (0:1)
Eržen Nace(52'); Bin Amat Ngadi Sajrul(42')AG, Boh Denis (69')

Nogometaši Brinja so zmagali na še drugem zaporednem gostovanju.

Prvi polčas je minil v precejšni terenski premoči nogometašev Brinja, ki so oblegali domača vrata. V 42. minuti je žoga po ostrem predložku Filipa Šerla, s pomočjo domačega branilca, končala v domači mreži, za vodstvo po prvem polčasu z 0:1. 

Drugi del igre je bil bistveno bolj razburljiv, saj so domači nogometaši po sedmih minutah nadaljevanja rezultat izenačili. V nadaljevanju smo videli precej odprto in razburljivo, na trenutke celo grobo igro, ki je v zaključku prinesla tudi izključitev domačega igralca. Zmagovalca je odločil kapetan Denis Boh, ki je predložek Florgenta Rexhepija z glavo pospravil v domača vrata.

Trener Goran Markovič je po tekmi dejal: "Težko gostovanje proti izredno domačinski ekipi Žirov. Na koncu zaslužena zmaga, ki bi jo morali v določenih momentih tekme prej rešiti. Sedaj nas čaka cikel primorskih ekip, kjer si želimo biti še naprej uspešni, predvsem pa tekme odigrati še bolj konstantno."

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Filip Škerl, Gregor Dorniž, Matic Povh, Nal Strajnar, Matevž Hribar, Nejc Koler, Domen Klančnik, Rok Šporar, Denis Boh. Rezerve: Maj Božič, Kevin Tomšič, Al Mahič, Florgent Rexhepi, Primož Rozina, Damis Šabić, Andraž Einsiedler.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Stadion Polje v Žireh ostaja eno bolj priljubljenih gostovanj Grosupeljskih nogometašev, saj domači tudi v tretjem poizkusu niso uspeli zabeležiti zmage. Kljub vsemu, pot do zmage ni bila lahka.

V soboto 07.09.19 ob 17. uri bo v Grosupljem v Športnem parku Brinje gostovala Elta Izola. To bo prvo medsebojno srečanje na članski ravni. Vabljeni.