3.SNL> Hat-trick Dorniža za vodstvo na lestvici

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ELTA IZOLA 4 : 0 (1:0)
Gregor Dorniž(3', 72', 81'), Filip Škerl(48')

Prva medsebojna tekma se je končala z visoko zmago grosupeljskih nogometašev.

V prvem polčasu smo gledali precejšno premoč domačih nogometašev, ki so že v 3. minuti srečanja povedli z 1:0. Napako gostujoče obrambe je izkoristil Gregor Dorniž. Do konca polčasa se mreža gostov ni več tresla, kljub nekaterim izrazitim priložnostim Brinja.

Drugi polčas se je nadaljeval s ponovitvijo prvega. Tokrat je v 3. minuti zadel Filip Škerl, ki je vodstvo povišal na 2:0. Do konca tekme je Gregor Dorniž zadel še dvakrat in dosegel svoj prvi hat-trick v dresu Brinja.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal: "Fantom čestitke za dobro odigrano tekmo. Skozi celotno tekmo smo prevladovali in si ustvarili lepo število priložnosti. Ta zmaga nas ne sme uspavati, ampak dati dodatnei zagon za še boljše delo, predvsem, pa da držimo tekmovalnost znotraj ekipe, saj imamo lepo število igralcev, ki lahko v vsakem trenutku zaigrajo v prvih enajst, pridejo s klopi oz. ostanejo tudi zunaj kadra."

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Matevž Hribar, Filip Škerl, Gregor Dorniž, Matic Povh, Florgent Rexhepi, Nejc Koler, Domen Klančnik, Rok Šporar, Denis Boh. Rezerve: Anže Šparovec, Maj Božič, Al Mahič, Nal Strajnar, Primož Rozina, Andraž Einsiedler, Damis Šabić.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z visoko zmago so nogometaši Brinja zavzeli sam vrh prvenstvene lestvice 3.SNL zahod.

Prihodnjo soboto sledi gostovanje na Primorskem. Tekma v Mirnu proti Adriji se bo pričela ob 16:30. Vabljeni.