1.SNL U-15> Pol ducata žog v mreži gostov

BRINJE GROSUPLJE : JADRAN DEKANI 6 : 3 (2:2)
Strelci: Aleks Ristić(16', 33'), Nejc Velepič(39', 47', 48'), Luka Šlemic(54')

Nogometaši selekcije U-15 bodo v nedeljo doma gostili nogometaše Interblocka, prejšni vikend pa so prav tako doma gostili konkurenta iz sredine prvenstvene lestvice 1.SNL U-15 zahod.

Po izenačenem prvem polčasu z Jadranom iz Dekanov, ko sta obe ekipi zadeli po dvakrat, so v drugem delu igre nogometaši Brinja zadeli kar štirikrat. Ob enem zadetku gostov, je bil končni rezultat 6:3.

Glavni trener selekcije U-15 Erik Merdanović je po tekmi povedal: "Sam začetek tekme je bilo z naše strani kar soliden, saj smo si takoj ustvarili nekaj priložnosti in posledično smo tudi zadeli. Nato je nastopil nekaj minutni mrk kar so gostje izkoristili z dvema zadetkoma. Pred koncem polčasa smo zasluženo izenačili in se med pavzo dogovorili, da nadaljujemo z istim tempom. Drugi polčas pa smo na igrišču popolnoma prevladovali in zadeli še štirikrat pri tem pa smo si ustvarili še kar nekaj priložnosti. Igralcem pohvala za prikazano in rahla “kritika”, da bo potrebno v naslednjih tednih dvigniti nivo na treningih ter posledično tudi na tekmah."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo s pričetkom ob 11. uri se bodo Grosupeljčani v Športnem parku Brinje v Grosupljem pomerili z Interblockom.