Mladinci> Trener Borut Antončič o pripravljenosti, prvi test pred vrati

Mladinci bodo v sredo 04.03.20 ob 18. uri odigrali prvo uradno tekmovalno tekmo v letu 2020.

V Grosuplju, na igrišču z umetno travo, se bodo mladinci v okviru pokalnega tekmovanja MNZ Ljubljana udarili z Olimpijo Ljubljana.
Naši nogometaši zasedajo vodilno pozicijo v 2.SML zahod, kljub temu pa v vloga favorita pripada gostom iz Ljubljane saj zasedajo vodilno mesto v 1.SML.

Kako je ekipa pripravljena na nadaljevanje prvenstva, kakšne so kadrovske spremembe in kako so potekale same priprave smo povprašali trenerja Boruta Antončiča, ki je povedal: "Za nami je dolgo pripravljalno obdobje, ki smo ga začeli že 6-ega januarja, pred nami pa je še sklepni del, v katerem bomo odigrali še dve tekmi, pred spomladanski delom prvenstva. V zimskem prestopnem obdobju je v ekipi prišlo do nekaterih sprememb, in sicer so ekipo zapustili Stevanović Nikola (NK Interblock), Bahar Aljoša, Bahar Vasja in Pogorelec Jure, ki pa so se odločili končati nogometno pot. Ekipi so se priključili Mesec Jan (NK Vrhnika) in Dergić Ajdin (ND Ilirija) iz posoje pri NK Dob pa se je vrnil Kanurić Nedžad. Veseli tudi spoznanje, da je večina poškodovanih igralcev, uspešno sanirala poškodbe, saj so se nekatere zadeve vlekle še iz jesenskega dela, tako da je bilo tudi v tem delu nekaj težav s prisotnostjo.
Na tekmah v pripravljalnem obdobju je ekipa prikazala soliden nivo igre, vendar še prevečkrat prihaja do nihanj, zaradi slabše koncentracije in pripravljenosti, tako da je rezerve še kar nekaj, česar se zavedajo tudi fantje.
Glede na cilje, ki so pred nami, verjamem, da se bodo na koncu vse kocke zložile, kot si želimo in da bo ekipa v pravem trenutku pokazala pravi karakter in pristop in bo klubu v ponos."

Pripravljalne tekme:

NK Brinje : NK Primorje 1:1
NK Brinje : NK Dekani 5:0 (v Umagu)
NK Brinje : FC Koper 3:0 (v Umagu)
NK Brinje : NK Šenčur 0:0
NK Gorica : NK Brinje 1:2
NK Brinje : NK Radomlje 1:2
NK Trbovlje (člani) : NK Brinje 0:3
NK Brinje : NK Šampion 2:0