Kadeti U-17 na gostovanju premagali Maribor

MARIBOR : BRINJE GROSUPLJE 0:1
Filipi Ježovita(82')

Kadeti U-17 na gostovanju pri Mariboru do pomembne zmage, potem ko v zadnjih krogih niso bili rezultatsko prav uspešni.

Za zmago je osem minut pred koncem srečanja zadel Filip Ježovita, potem ko je znal izkoristiti napako nogometašev Maribora.

Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Za nami je težko gostovanje v Mariboru iz katerega se vračamo z pomembnimi 3 točkami pred 14 dnevno pavzo.
Na tekmi proti Mariboru smo prvič od začetka prvenstva lahko računali na vse fante v ekipi, ki so bili do sedaj odsotni zaradi poškodb, bolezni in ostalih nevšečnosti. Odigrali smo soliden prvi polčas, kjer smo imeli dobro kontrolo nad potekom tekme ter dominirali v posesti žoge. Zmanjkalo je le nekaj boljših odločitev v zaključku akcij ter konkretnosti, da bi prišli do vodstva.
V drugem delu tekme so bili konkretnejši domačini, k so imeli večji del polčasa pobudo na igrišču, vendar si z izjemo ene akcije niso uspeli ustvariti omembe vrednih priložnosti. V zaključku tekme smo uspeli izkoristiti podarjeno žogo nasprotnika in povedli, kar je bil tudi končni rezultat tekme.
Veseli dejstvo, da smo tekmo zaključili brez prejetega zadetka ter z kančkom sreče na koncu tudi prišli do zmage, ki smo jo potrebovali predvsem iz motivacijskega vidika po zadnjih par rezultatsko neuspešnih kolih."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Naslednja tekma bo predvidoma v soboto 1. oktobra, ko bo v Grosupljem gostovala Gorica.