Zmagoviti niz se nadaljuje

Nogometaši Brinja so v ponedeljek, 10. aprila, odigrali srečanje 24. kroga 2. SNL. V gosteh so z rezultatom 0:1 premagali Fužinar in podaljšali niz zmag, ki sedaj traja že štiri tekme.

V prvem polčasu je bilo mogoče spremljati dokaj enakovredno igro. Nogometaši obeh ekip so si pripravili nekaj nevarnih priložnosti, a mreži sta mirovali. To se je spremenilo v 35. minuti, ko so modro-rumeni povedli. Po podaji v kazenski prostor je do žoge prišel Hajdinjak in z razdalje 5 metrov premagal vratarja Fužinarja. Rezultat se do polčasa ni spremenil.

V drugem polčasu so domači bolj ambiciozno krenili po zadetek, varovanci Gorana Markovića, pa so odločno branili rezultat, ki jim je prinašal tri točke z zahtevnega gostovanja. Nogometaši Fužinarja so nekajkrat nevarno zapretili, a niso uspeli doseči zadetka. Šugić je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno že na peti od šestih tekem spomladanskega dela. Srečanje se je končalo z zmago Brinja z rezultatom 0:1.

Brinje je tako z naskokom najuspešnejše moštvo spomladanskega dela sezone. Varovanci Gorana Markovića so petkrat zmagali in le enkrat izgubili. Trenutno zasedajo 9. mesto prvenstvene lestvice in so od mest, ki vodijo v tretjo ligo, oddaljeni že 10 točk.

Modro-rumeni bodo naslednjo tekmo odigrali v soboto, 15. aprila. Na domačem stadionu se bodo ob 16.30 pomerili z Bistrico. Že sedaj vas vabimo, da pridete na stadion in podprete nogometaše Brinja. Fantje si to brez dvoma zaslužijo.