Štiri tekme, štiri zmage

Nogometaši Brinja so v sredo, 30. avgusta, odigrali zaostalo srečanje 2. kroga 2. SNL. V gosteh so z rezultatom 0:4 premagali Fužinar. 

Varovanci Gorana Markovića so že takoj na začetku tekme pokazali, da je njihov cilj zmaga. Zagospodarili so na igrišču in pletli mrežo okrog nasprotnikovega kazenskega prostora. Po nekaj zapravljenih priložnostih je Stojaković dosegel zadetek za vodstvo. Po poskusu Žavbija je žoga prišla do napadalca Brinja, ki ni imel težkega dela. 

V drugem polčasu pa se je le odprlo. Piskule je ponovno dokazal, da se vztrajnost izplača. Boril se je do konca in prestregel žogo, ki je nato končala v mreži. To je bil že tretji zadetek kapetana Brinja, ki je bil plod nepopustljivosti. V 68. minuti, le dve minuti kasneje, je Piskule še drugič zatresel mrežo domačih. Tokrat je dosegel lep zadetek z glavo. Piko na i odlični predstavi je v 86. minuti postavil Nik Zrnec.

Ekipa Brinja je torej dosegla štiri zadetke za četrto zmago v sezoni in je sedaj s 100-odstotnim izkupičkom sama na vrhu prvenstvene lestvice.