Na prvi tekmi v sezoni poraz proti Beltincem

Nogometašem Brinja se v prvem krogu nove sezone ni izšlo. Beltinci so bili boljši z rezultatom 2:1.

Modro-rumeni so povedli v 16. minuti, ko je Zorica izkoristil strel z bele točke, a so domači hitro izenačili po napaki v obrambi Brinja. V drugem polčasu so Beltinci povedli in modro-rumeni so se znašli v zaostanku. V 88. minuti so imeli idealno priložnost za izenačenje, ko je sodnik ponovno pokazal na belo točko, a je niso uspeli izkoristiti in domov so se vrnili praznih rok.

O tekmi velja izpostaviti, da je svoj prvi nastop za člansko ekipo zabeležil 16-letni Marko Krstić, ki je produkt domače nogometne šole. Čestitke, Marko!

Trener Brinja, Goran Marković, je po tekmi dejal: »Srečanje je bilo enakovredno in obe ekipi sta imeli lepo število priložnosti za zadetek, na žalost smo jih mi izkoristili manj. V zaključnih minutah smo zapravili tudi enajstmetrovko in tako ostali praznih rok. Ta poraz ni nič tragičnega, saj je šele začetek sezone. Vidi se, da nismo še popolnoma uigrani in da je ekipa doživela veliko sprememb. Že v torek nas čaka nova tekma, ko se bomo pomerili s Krko v pokalu, potem pa bomo že pogledovali proti nedelji, ko nam bo nasproti v drugoligaškem tekmovanju stal Slovan.«