Naslednja zimska okrepitev je Milan Đajić!

Krilni napadalec Milan Đajić je nova okrepitev članske ekipe NK Brinje Grosuplje za spomladanski del sezone v 3. SNL zahod.

Po Luki Žinku se je v pripravah na nadaljevanje sezone članskemu moštvu NK Brinje Grosuplje pridružil tudi 29-letni Ljubljančan Milan Đajić. Krilni napadalec je v prvi polovici sezone igral za Ilirijo v 2. SNL in bil s petimi goli njen najboljši strelec. Lani je z ljubljanskim klubom osvojil prvo mesto v 3. SNL zahod, pri preboju v drugo ligo je bil z doseženimi 11 goli ključen člen moštva.

Đajić je v mladinskih kategorijah igral za Slovan in Olimpijo, v preteklosti pa je odigral tudi 15 tekem v prvi slovenski ligi v majici Triglava in Brava. S slednjim se je leta 2019 prvič v zgodovini kluba prebil med prvoligaše. Pri Bravu je nosil tudi kapetanski trak.

Skupno je v 2. SNL odigral 70 tekem in dosegel 20 golov.

Prepričani smo, da je s svojo kakovostjo, izkušnjami in vodstvenimi sposobnostmi odlična okrepitev za naše mlado moštvo, ki ga v drugem delu sezone čakajo pomembni izzivi. NK Brinje Grosuplje namreč v zadnjih 12 tekem prvenstva štarta s prvega mesta na lestvici.

Milan, dobrodošel v Grosuplje!