Uspešno izpeljan turnir GROSUPLJE OPEN 2023 za kategorijo U-9

V soboto 12.maja se je nadaljevala serija turnirjev GROSUPLJE OPEN 2023.

Na grosupeljskem igrišču z umetno travo je svoje znanje med seboj primerjalo več kot 300 mladih nogometašev v starosti do 9 let, ki so zastopali barve 31-ih ekip. Dobrega vzdušja ni pokvarilo niti vreme z dežjem, ki je na trenutke močilo udeležence. Zaradi razmočenega glavnega igrišča, je turnir potekal le na igrišču z umetno travo. Kljub nekoliko slabši vremenski napovedi je bil odziv ekip izjemen. Od vseh prijavljenih ekip je umanjkala le ena.

Kljub temu da rezultat ni bil bistveni element turnirja, smo po celodnevnem igranju dobili tudi najboljše ekipe in posameznike.

1. NK PRIMORJE
2. NK DOMŽALE
3. ND ŠENČUR

Nagrado za najboljšega igralca turnirja je prejel Filip Radman Livaja iz NK Primorje, za najboljšega vratarja pa Nedim Ibričič in NK Domžale.

Brinje je nastopilo z večimi ekipami, najboljša pa je končala na odličnem 5. mestu.

Še enkrat več se je Nogometni klub Brinje izkazal kot odličen organizator z utečeno ekipo trenerjev in strašev mladih nogometašev, katerim so lahko v zadovoljstvo in ponos pohvale, ki so jih izrekli udeleženci turnirja.

Na tem mestu se še enkarat zahvaljujemo vsem posameznikom in podjetjem, ki so pomagali pri izvedbi turnirja. Posebna zahvala za pomoč tudi Občini Grosuplje.

Turnirja Grosuplje open 2023, še ni konec. Prihodnji vikend se bodo merile ekipe U10 in U11.