1.SNL U-15 zahod> Starejši dečki prvič v sezoni poraženi

KALCER RADOMLJE : BRINJE GROSUPLJE 4 : 3
Alexander Suvorov(26'), Nik Deisinger(31', 46'), Maj Zadravec(41'); Matej Cingerle Savić(5', 16'), Maj Košir(39')

Starejši dečki v 1.SNL U-15 zahod so uspešno nadaljevali z zabijanjem golov nasprotnikom, toda tokrat prejeli enega ali dva preveč v svojo mrežo.

V Radomljah so morali brinjski mladeniči prvič v sezoni priznati premoč nasprotniku. Tekmo so odlično pričeli, v nadaljevanju pa popustili in domačim nogometašem dovolili popoln preobrat

Dogajanje na tekmi je kometiral trener Urban Žohar, ki je po tekmi povedal: "Tekmo z Radomljam smo odprli agresivno in z dvema hitrima goloma dokazali premoč na igrišču. Čeprav smo vedeli, da bo nasprotnik rešitve iskal z dolgimi podajmi za zadnjo linijo, smo na te reagirali zelo nekonkretno. S tem smo izgubili kontrolo tekme in omogočili nasprotniku, da se je prelahko vrnil v igro. Kljub ponovnem vodstvu pred polčasom, smo v nadaljevanju delovali neodločno, izgubljali individualne dvoboje in na splošno sprejemali napačne odločitve. Prejeti zadetki v začetku drugega polčasa so popolnoma obrnili momentum tekme in kljub trudu, žal nismo uspeli več konkretno ogroziti nasprotnikovih vrat. Obžalujemo izgubo tekme, kjer smo dvakrat vodili, vendar pozornost že obračamo na naslednjo prvenstveno tekmo s Triglavom."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Že v sredo ob 17. uri bo nova priložnost za dokazovanje, ko Brinje Grosuplje na svojem igrišču gosti nogometaše Triglava.