V zbiru nova prvenstvena točka

JADRAN DEKANI : BRINJE GROSUPLJE 1:1
Kristijan Meštrić(26'); Rok Šporar(32')

V Dekanih do nove pomembne prvenstvene točke, v igri bilo tudi več.

Nogometaši Brinja Grosuplje so v 12. krogu 2.SNL po zadetku Roka Šporarja za izenačenje na 1:1 iztržili neodločen izid. A tudi tokrat je dolenjske nogometaše nekoliko zapustila sreča, saj bi ob kačku njenega poljuba, osvojili tudi poln točkovni izkupiček. 

Trener Goran Marković je po tekmi povedal: "Tekma na kateri ni bilo neke dobre kvalitete, na trenutke zelo slab nivo nogometa. Bilo je veliko dolgih žog z obeh strani, tako da je bilo zelo težko vzpostaviti kontrolo igre. Ne glede na vse pa smo zagotovo bili bližje zmagi, saj si domači niso ustvarili niti ene resne priložnosti razen gola. Mi smo pa tudi tokrat imeli tri izjemne priložnosti, ki jih nismo znali pretvoriti v zadetke. Tudi po tej tekmi smo mi tisti, ki smo lahko razočarani, saj nas nikakor ne nagradi kar si ustvarimo na igrišču. Če bi samo pol priložnosti realizirali bi sedaj zagotovo mirno pluli v drugi ligi, tako pa je vsaka tekma za nas mali finale, če želimo ujeti priključek z ostalimi. So pa tudi na tekmi nekateri prikazali bistveno premalo, kar se od njih pričakuje, predvsem se nam ni izšlo z menjavami, saj smo premalo dobili, kar smo načrtovali. V tem tednu moramo najprej dobro odtrenirati in se čim bolje pripraviti na zelo kvalitetno ekipo Doba."

Postava Brinje Grosuplje: Brinje Grosuplje, Ožbej Kisovec, Peter Čeferin, Anže Šparovec, Arijan Djelovci, Al Mahič, Jan Kovač, Ajdin Dergić, Rok Šporar, Sandi Ćoralić, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Zufer Shaini, Gregor Dorniž, Domen Klančnik, Filip Nikola Ostojič, Anže Pucihar, Aleks Ristić, Milan Đajič, Tim Tomažon Beguš.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Sledi domača tekma proti zelo izkušenemu Dobu. Tekma se bo v soboto v Športnem parku Brinje pričela ob 15. uri. Vabljeni.