Članska ekipa je danes odigrala šesto pripravljalno tekmo

V Grosuplju so gostovali nogometaši Šenčurja, ki pa niso bili kos varovancem Gorana Markovića. Modro-rumeni so slavili z rezultatom 3:0.

Srečanje sta obe ekipi začeli nekoliko previdneje, zato ni bilo izrazitih priložnosti. Nogometaši Brinja so sčasoma le prevzeli pobudo in postavi vse bolj nevarni. Prevlado so prvič kronali v 22. minuti, ko je po lepem prodoru Jana Kovača žogo v mrežo pospravil leta 2005 rojeni Aleks Ristić. Do konca prvega polčasa so imeli domači še kar nekaj lepih priložnosti za povišanje vodstva, a žoga ni hotela v mrežo.

Drugi del tekme je začela skorajda popolnoma spremenjena enajsterica. Goran Marković je, tako kot na prejšnjih pripravljalnih tekmah, vsakemu nogometašu ponudil po en polčas igralnega časa. Tudi v drugem delu srečanja so bili njegovi varovanci boljši nasprotnik, a se zaradi neučinkovitosti v napadu to ni poznalo na rezultatu vse do samega zaključka tekme. V 87. minuti je zadetek dosegel Petrovič, ki se je najboljše znašel v kazenskem prostoru, le minuto kasneje pa je končni rezultat tekme postavil Hajdinjak.

Za nogometaši Brinja je še en uspešno opravljen pripravljalni preizkus. Nedelja bo namenjena počitku in regeneraciji, že v ponedeljek pa bodo modro-rumeni znova trenirali.

(kp)