V Šenčurju delitev točk

Starejši dečki U-15 so gostovali v Šenčurju, kjer so nadaljevali odličen prvenstveni niz tekem.

S pridobljeno samozavestjo iz tekem v zadnjem obdobju, so grosupeljski nogometaši odkrito napadli komplet vseh treh točk. Toda tekma ni potekala povsem po njihovih željah. V prvem polčasu so se znašli v rezultatskem zaostanku. V drugem delu igre jim je rezultat z zadetkom Leona Škulja uspelu kmalo izenačiti, toda kljub pritisku in priigranim priložnostim, jim do konca tekme ni uspelo doseči zadetka za zmago.

ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 1:1

To je bila že sedma zaporedna prvenstvena tekma, ko nasprotniki v prvi slovenski nogometni ligi zahod, niso uspeli premagati mladih grosupeljskih nogometašev.

Po tekmi je Trener o igri svojih varovancev povedal: "Zagotovo nismo zadovoljni z rezultatom. Prvi polčas smo imeli kontrolo, prihajali v kazenski prostor, vendar premalo konkretno zaključevali napade. Nekatere stvari smo želeli prevečkrat izvesti na silo. Na drugi strani nas je ena napaka v koncentraciji stala zadetka. Po manjšem šoku smo ponovno vzpostavili kontrolo, vendar tokrat z več odločnosti v igri. V drugem polčasu smo igro konkretno premaknili na nasprotnikovo polovico, kar nas je v začetku polčasa tudi nagradilo. Vztrajali smo v iskanju drugega zadetka, imeli tudi dovolj priložnosti, vendar nekatere odločitve tokrat niso bile pravilne. Na koncu nam je za preobrat zmanjkalo moči. Tekma v Šenčurju se morda rezultatsko ni odvila v našo korist, smo pa pokazali veliko dobrega na igrišču, predvsem v drugem polčasu. Pozitivno jemljem razočaranje po tekmi, vendar lahko to že popravimo v nedeljo, kjer nas čaka spet eno dobro gostovanje v Biljah."

V nedeljo bo v Biljah priložnost za novo dokazovanje, kjer je glede na polažaj obeh ekip na prvenstveni lestvici pričakovati izjemno zanimivo srečanje.